Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не бе ... да има кво да прая хахаха
    Двигател имам за това не ме вълнува ... купето ще си го боядисам за това също не ме интересува а пък салона така или иначе ще си го правя отделно тапицерии и т.н. затова също нямам претенции но трябва да е регистрирана и да се прехвърля предполагам това няма нужда от пояснения защо го искам хаха.
    Големо мъртвило станало у форуму ... ама скоро мисля да стана отново активен такаче да му мислят новобранците
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Привет на комшиите от съседния раздел.....

Днес палих бабата и видях, че часовника пак се е скапал (4-ти под ред)..
      При 155-цата самото часовниче се маха от панела, видях на снимки че това е така и при 145. До тук ок, ама дали двете имат нещо общо!?
      Звънях на няколко обяви за разглобени 155-ци ама все са като моя, скапани...
      За това се насочих към 145/6 защото маи при вас тоя проблем го няма.
      Ако някои знае нещо да казва (става/или не и тн)...
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Ако някой има 15 цолова оригинална джанта да свирка. Купих си четири, ама едната се оказа крива, без надежда за изправяне. Става само за вторични.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
        X